Gun jezelf professionele hygiëne thuis...
Gun jezelf professionele hygiëne thuis...
Winkelwagen 0

Levering & zo

Levertijd

De levertijd is momenteel 2 tot 5 werkdagen.

 

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij heel jammer en we horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening, maar dit geldt niet voor garantieaanspraken want dan zijn de verzendkosten voor ons.

 

Eenvoudig retourneren in 3 stappen

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Retouradres: Hygienewinkel   Zuiderkruis 10   2665 WS Bleiswijk

Stap 1: Stuur een e-mail naar hallo@hygienewinkel.nl met als onderwerp "retourzending"

Noteer in deze e-mail duidelijk je gegevens: Ordernummer, je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

Stap 2: Stuur je bestelling op:

Maak een keurig pakket dat tegen een stootje kan. Noteer duidelijk als afzender je naam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats.

Stuur de artikelen retour naar: Hygienewinkel, Zuiderkruis 10, 2665 WS Bleiswijk. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Tenzij anders overeengekomen zijn de verzendkosten voor de retourzending voor jouw rekening.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat. 

 

Contact

E-mail: hallo@hygienewinkel.nl

WhatApp: 0645 121 654