Gun jezelf professionele hygiëne thuis...
Gun jezelf professionele hygiëne thuis...
Winkelwagen 0

Over ons

Hygiënewinkel haalt producten uit de professionele schoonmaak- en hygiënebranche en test welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik.

Niet elk product komt zomaar in ons assortiment. Onze selectiecriteria zijn veiligheid en doelmatigheid, dus dat je er echt wat aan moet hebben. Het resultaat is dat de door ons geselecteerde producten sneller werken, beter schoonmaken, minder afval produceren, niet duur zijn en met respect voor dier en mens gefabriceerd. De producten overstijgen huishoudelijke middeltjes en schoonmaakspullen uit de supermarkt. Duurzaamheid, degelijkheid en gemak! 

De prijs is natuurlijk ook belangrijk. Wij hebben ontdekt dat professionele producten eigenlijk goedkoper zijn dan huishoudelijke producten. Je moet alleen op de juiste manier rekenen! Daarom kom je op onze site regelmatig argumenten en rekenvoorbeelden tegen. Mis je iets, of heb je vragen, aarzel niet ons een mail of WhatsApp te sturen. 

Verder vinden wij het leuk om jou achtergrondinformatie over producten te geven, zodat je bewust en weloverwogen klant bij ons wordt.

Tenslotte, wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent. Dus voldoet een product niet aan je verwachting dan mag je het binnen 14 dagen terugsturen (mits het compleet is en de verpakking netjes) en krijg je zonder vragen je geld teruggestort. (Retourneren? Klik op "HOME" en daarna onderaan de pagina op "Levering & zo")

 

We hopen ook jou als klant te mogen verwelkomen.

Tot snel!

Groeten van het Hygiënewinkel-team,

Danielle en Fleur.